Régészeti-turisztikai tevékenység

A hazai törvényi szabályozás és a piaci viszonyok változásai arra ösztönöztek minket, hogy szakmai tevékenységünket, a hatékonyság és a teljesítményelv szem előtt tartásával, más irányokban bővítsük tovább. Erre kitűnően alkalmasnak tartjuk a közönségkapcsolatokra alapozott szolgáltatásokat, tevékenységeket. Cégünk tulajdonságai (rugalmasság, könnyen mozgatható személyi állomány, átlátható egyszerű szervezeti felépítés és végrehajtás) ennek is megfelelnek.

Az ásatásainkon való látogatás, a szakembereink által ellenőrzött munkavégzés biztosítása nemcsak saját cégünket, hanem szakmánkat és magát a régészeti-kulturális örökséget is reklámozza. Valóban lehetőség van/lesz – minden korosztály számára – megismerkedni a régész mindennapjaival, ami tudvalévően az egyik gyermek- és bizony felnőttkori álomfoglalkozás. Ásatásinkon szívesen látjuk az érdeklődőket (családokat, iskolai osztályokat, kiránduló-csoportokat), akiket körbevezetünk a feltárási területen.

Fontosnak érezzük, hogy az adott lelőhelyet érintő település lakóit is érdekeltté tegyük saját lakóhelyük régészeti múltjával.

01

Közönségkapcsolat

ÁSATÁRS Kulturális, Régészeti Szolgáltató és
Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely: 6000 Kecskemét, Futár u. 12.
Telefon: +36-76-411-014
E-mail: info [kukac] asatarskft.hu
Kapcsolattartók:
Gallina József Zsolt
cégvezető

E-mail: gallinazsolt [kukac] gmail.com

Gulyás Gyöngyi
régész-munkatárs

E-mail: ggyongyi77 [kukac] gmail.hu

E-mail küldés
Az üzenetét megkaptuk, hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Az üzenetét nem sikerült továbbítani. Kérjük, elleőnrizze, hogy minden mező ki van-e töltve helyes adatokkal.